Украинский Рабочий

20:36Стриминговые платформы: новый этап в развитии ставок

17:23Интернет портал kollega.by – удобный поиск свежих вакансий

Мукачівських патрульних, що збили велосипедиста, обіцяють покарати

13.02.2017 11:24

12 лютого 2017 року Мукачівською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, що передбачає порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Як попередньо встановлено, 11 лютого 2017 року близько 20:50 год у м.Мукачево на перехресті вулиць Свалявської та Гулака Артемовського, автомобіль патрульної поліції марки «Тойтота Пріус» скоїв наїзд на велосипедиста – військовослужбовця, учасника АТО, повідомила zakarpatpost.net прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Потерпілого доставлено до військового госпіталю з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рвана рана зовнішнього брови посттравматична підорбітальна гематома зправа.

Автомобіль Тойота Пріус та велосипед поміщено на арештмайданчик Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

zakarpatpost.net

2024 © "Украинский Рабочий". Все права защищены. Карта сайта.