«Ужгородська палачінта» підбила підсумки
У цьому році на дводенний гастрономічний фестиваль млинців, що вже в восьме проводився перед Масляною з’їхалися тисячі туристів.
Було і весело, і цікаво.
Свою майстерність презентували кулінари, виробники молочної, м′ясної продукції, винороби, бджолярі та умільці.
Організатори провели чимало конкурсів та підготували для гостей усілякі розваги, насичену концертну програму.
Переможцем фестивалю, згідно з рішенням журі, у цьому році стали закарпатські «ведмедики» (локація «Ведмежий острів»). Волонтери руху підтримки військових запропонували присутнім більше п’ятнадцяти видів млинців із різними начинками, серед яких із зеленню, сиром, м’ясом, шинкою, жульєном, грибами, капустою, червоною ікрою, кокосовим кремом, яблуками, ківі, бананами, морквою тощо.
Тож саме ця команда і стала володарем золотої палачінтовки.
zakarpatpost.net