Вакансии
Резюме
Работа в Украине
Мікро Gorchitza
Gorchitza Live Project знову продемонструє свою тісну дружбу із новітніми технологіями. 8 грудня музиканти видають свій синґл Kiss Me Loneliness на досі незвичному для таких цілей носії інформації - micro SD картці (використовується у мобільних телефонах, цифрових фотоапаратах тощо). Це буде перший в Україні офіційний музичний реліз, виданий таким чином. Синґл вийде накладом у 10 тисяч примірників.

На картці ємністю 1 гігабайт буде записано анімаційний відеокліп, п’ять аудіо треків, світлини та тексти у різноманітних форматах для перегляду та прослуховування як на мобільних телефонах, так і на комп’ютерах. Окрім альбомної версії треку, на реліз потрапить також його акустичний варіант і ще два ремікси від електронного дуету Tomato Jaws. Родзинкою видання буде трек Beauty In You, який ще до цього ніде не видавався, хоча є першим твором Gorchitza Live Project.

Всі файли, записані на картці, можна буде видалити, або переписати на інші носії інформації. Цікаво, що вартість синґлу буде такою самою, що і звичайної micro SD картки відповідної ємності, тобто без музики. Орієнтовна ціна релізу 70 грн.

Джерело: Новости музыки.
Все статьиРабота, тренинги и рекрутинг
Предыдущие статьи
Преимущества сетевого маркетинга
У природы нет плохой погоды, если под рукой метеопрогноз на завтра
Художественные натяжные потолки
Строительство срубов из рубленых бревен
Художественные натяжные потолки
Эккаунт
Новости
Сайт не несет ответственность за содержание объявлений.
Работа в Киеве и Украине. Copyright © 2009-2020 ua-jobs.com.ua