Украинский Рабочий

20:36Стриминговые платформы: новый этап в развитии ставок

17:23Интернет портал kollega.by – удобный поиск свежих вакансий

Де швидко отримати кредит без перевірки кредитної історії

06.06.2018 11:32

Де швидко отримати кредит без перевірки кредитної історії

На жаль, сьогодні більшість українців страждають через нестачу коштів. Заробітної платні, яку отримує більша частина населення ледве вистачає на харчування та оплату комунальних послуг. Особливо важко людям приходиться взимку, коли необхідно платити за опалення. Тоді ціна за комунальні послуги може перевищити навіть саму зарплатню. Але й в теплу пору року приходиться не краще. Тому що окрім харчування, необхідно купувати ще й одяг, взуття, засоби особистої гігієни. Дуже важко зараз і молодим сім’ям з дітьми. Тому що сума коштів, яку виплачує держава для догляду за малюками невелика, і її вистачає хіба що на підгузки. А коли мама знаходиться у декретній відпустці, то чоловіку, який працюватиме за мінімальну зарплатню, буде дуже важко забезпечувати сім’ю.

А коли дитина піде до школи, необхідно буде купити безліч шкільного приладдя, одягу, заплатити за її харчування, дати грошей на проїзд, оплатити постійні внески і так далі. Але найгірше, що може статися в сьогоднішній хиткій ситуації в країні, це хвороба. Адже серйозне лікування взагалі потребує космічних коштів. Що робити, якщо хвора вам людина страждає, а ви не знаєте де взяти гроші, щоб їй допомогти? Одним із найпоширеніших виходів отримання термінових грошей є кредити. Але ж і з ними не все так просто. Не кожен банк піде на зустріч і дасть необхідну суму коштів, навіть якщо ви їх дуже потребуєте. Тому що в першу чергу працівники банківської установи запитають вас про наявність інших кредитів, тобто поцікавляться вашою кредитною історією. І якщо ви якомусь іншому банку заборгували грошей, вважайте, що вам стовідсотково відмовлять в отриманні коштів.

Але, не скрізь. Є такі місця, де можна отримати кредит без перевірки кредитної історії. На порталі «Фінанси України» можна за тридцять секунд оформити заявку на отримання кредиту. Необхідно вказати ім’я та прізвище, працевлаштування, ціль отримання кредиту, номер мобільного телефону, бажану суму грошей і так далі. Вам допоможуть підібрати якомога вигідніший кредит для вас, який допоможе вирішити усі ваші фінансові труднощі, а його віддача не з’їдатиме більшу частину вашого сімейного бюджету. Також вам не треба буде ніяковіти і роз’яснювати працівнику банку, чому ви не змогли повністю віддати попередньо позичені гроші, або пропустили декілька разів обов’язковий платіж. Таким чином, ви зможете отримати необхідну суму грошей, без згадування про вашу кредитну історію.

2024 © "Украинский Рабочий". Все права защищены. Карта сайта.